Kurser

Kurser og gruppeforløb

Jeg holder løbende kurser og/eller gruppeforløb omkring eksempelvis personlig udvikling, stresshåndtering og -forebyggelse, studie- og eksamensteknik, håndtering af nervøsitet, personlighedstyper - enneagram, selvværd og selvtillid, og kreative terapeutiske forløb med musik og tegning.


Udgangspunktet er, at alle deltagere bliver involveret undervejs, så meget som de er i stand til. Det er altså ikke envejskommunikation, men undervisning der beror på deltagelse. Filosofien er, at gennem aktiv deltagelse vil viden blive mere relevant og bedre integreret.

Kurser og gruppeforløb


Herunder kan du se hvilke kurser og gruppeforløb, som der tilbydes.

Når kurset/gruppen er åben for tilmelding, vil overskriften/linket være aktivt - spørg hvis du ikke finder det, du søger.

Kan du samle en gruppe på 4 eller flere personer, har jeg mulighed for at skræddersy et forløb til jer - spørg endelig.

Personlighedstyper - Hvem er jeg?

Bliv klogere på dig selv og din personlighdstype. En sjov og lærerig dag med udgangspunkt i enneagrammet personlighedstyper.

 

Plads til dig

Et weekend retræte på det smuke Dallund Slot, hvor du kommer gennem hele fem sessioner med en spændende kombination af flere terapeutiske retninger - musik, bevægelse, tegning og samtale. Læs mere her.

Styrk dit selvværd 

Et eksistentielt og psykodynamisk gruppeforløb over 8 sessioner á 1½ times varighed, hvor vi arbejder med, hvordan du værdisætter dig selv.


Find dig selv 

Et gruppeforløb der bygger på eksistentiel tilgang, hvor vi arbejder stadig dybere mod, hvad du indeholder og evner som menneske. Forløbet strækker sig over 8 sessioner á 1½ times varighed.

Indhold og arbejdsmetoder


Konkret vil undervisning til kurser og i gruppeforløb indeholde flere af følgende elementer:

Oplæg fra underviser

Selvstændigt arbejde omkring konkrete opgaver

Gruppearbejde

Diskussioner i plenum - aktiv deltagelse

Gennemgang og afprøvning af konkrete metoder


Undervisningen bygger på samme dybe og integrerede værdier og begreber, læring og erfaring, som er beskrevet under punktet "om mig".


Kontakt mig og hør nærmere om mulighederne for netop dig, din virksomhed eller din arbejdsplads.

Referencer

SDU - Syddansk Universitet

Københavns Universitet

Aarhus Universitet

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Det Grønlandske Hus, Odense og København

Studievalg Fyn

Din-koereskole.dk